Propunere de la Pandurii pentru foştii jucători

Clubul Pandurii Târgu Jiu urmează să le propună foştilor mari jucători ai echipei să devină acţionari la club. Cei de la Pandurii au intenţia să schimbe forma de organizare a clubului, după ce acesta va ieşi din insolvenţă, şi să aducă lângă echipă nume mari care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul echipei din Târgu Jiu.

Pandurii Târgu Jiu pregăteşte acum strategia pentru viitorul mai îndepărtat al echipei, atunci când, peste 2-3 ani, Pandurii ar urma să iasă din insolvenţă. Acest lucru ar putea fi posibil chiar mai devreme, dacă se va găsi înţelegere la creditorii clubului, iar Pandurii a demonstrat, de-a lungul timpului, că se poate autofinanţa, dovadă fiind chiar cei mai buni ani din istoria echipei, 2012 – 2013, ani în care Pandurii şi-a susţinut activitatea fără a mai avea nevoie de banii asociaţilor, din vânzările de jucători.

Fostul preşedinte Marin Condescu a vorbit despre o posibilă cooptare într-un viitor acţionariat, a foştilor jucători cu creanţe la Pandurii şi a discutat deja cu reprezentantul lor: „Noi mulțumim instanței că a aplicat legea și că a dat o șansă clubului de a evita falimentul, pe care îl ceruseră acționarii. Pandurii are viitor, nu cum a spus primarul Romanescu. Am discutat cu Răzvan Stanca, care e reprezentatul jucătorilor la masa credală şi le va propune ca ei să ia doar 10 la sută din banii restanți, iar de restul să devină acționari în cadrul clubului. Nu toți au posibilitatea să ajungă antrenori după încheierea carierei de fotbalișt, așa că pot face parte din acționariat, din conducere”, a dezvăluit Marin Condescu pentru liga2.ro, dând şi câteva dintre numele celor care au de recuperat bani: „Cei mai mulți bani îi au de recuperat Săpunaru, Sânmărtean, Nistor, Răduț, Antal, Stanca, dar și alți jucători, plus antrenorul Edi Iordănescu”.

Pe lista foștilor jucători care au de luat cei mai mulţi bani se numără Cristi Săpunaru (aproximativ 100.000 de euro), Dan Nistor (aproximativ 80.000 de euro) și Mihai Răduț (72.000 de euro).

Galerie foto


Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: