Cine mai pleacă cu Flavius Stoican de la ACS Viitorul

Flavius Stoican a demisionat de la ACS Viitorul Târgu Jiu  după ratarea calificării în play-off-ul Ligii 2. Conform liga2.ro, odată cu tehnicianul principal au plecat de la echipă şi secundul acestuia dar şi portarul Denis Rusu.

Ratarea play-off-ului, după înfrângerea de duminică, de la Călărași, 1-2 cu Dunărea, din ultima etapă din Liga 2, a dus la ruptura definitivă dintre antrenorul Flavius Stoican și finanțatorul echipei ACS Viitorul, Nicolae Sarcină. Stoican se gândea să mai continue, şi după eşecul de la Călăraşi, dar îşi dorea linişte la echipă, ceea ce probabil nu a mai găsit. ”O să am o discuție cu conducerea. Important este să existe putere ca să treci peste astfel de momente. La fel de adevărat este că trebuie să fim foarte atenți, și eu, și toată lumea, atâta timp cât faci totul cu pasiune, cu putere, cu liniște, cu liniște sufletească, poți să mergi mai departe. În caz că nu, atunci sunt momente în are trebuie să iei o decizie ca să știi ce ai de făcut în viitor”, spunea Flavius Stoican după înfrângerea de la Dunărea Călărași referitor la posibilitatea plecării sale de la ACS Viitorul.

Dacă, în urmă cu două săptămâni, antrenorul severinean fusese demis pentru câteva ore, după care conducerea clubului gorjean s-a răzgândit când a realizat că trebuie să-i achite clauza de reziliere, stabilită în contract, de 22.000 de euro, după cum a informat liga2.ro, marți seara, Stoican a decis el să pună capăt colaborării, și așa tensionate şi a demisionat.

Odată cu Stoican, de la ACS Viitorul Târgu Jiu pleacă şi secundul său, Cosmin Frimu, în timp ce portarul Denis Rusu a cerut și el rezilierea contractului, a mai informat sursa citată. Clubul nu a comunicat nimic oficial nici a doua zi după ce s-a anunţat demisia antrenorului în presă, dar acesta nu este un lucru nou, ACS Viitorul fiind un club care, de obicei, acordă foarte puţină importanţă acestui aspect, chiar şi Gilortul Cărbuneşti, din Liga 3, având o foarte bună comunicare cu presa şi suporterii. .  

Vizualizări: 1,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: