Unde se va juca FCSB – Universitatea Craiova

FCSB nu va mai putea juca pe Naţional Arena în acest sezon, stadionul urmând sî intre sub jurisdicţia UEFA. Patronul Gigi Becali a anunțat că va muta echipa la Giurgiu dar meciul FCSB – Universitatea Craiova va fi ultimul meci al FCSB care se dispută la Bucureşti.

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova se va juca pe Arena Națională, asta deși, inițial, era stabilit ca meciul să aibă loc la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”. FCSB va trebui să se mute de pe Arena Națională pentru restul sezonului, deoarece stadionul va intra sub jurisdicția UEFA, pentru EURO 2021.

Potrivit Antena Sport, meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova va fi ultima partidă, din acest sezon, pe care formația lui Gigi Becali o va disputa pe Arena Națională. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:30. Patronul formației din capitală a anunțat, zilele trecute, că a ales ca stadionul „Marin Anastasovici” să fie noua „casă” a roș-albaștrilor, până la finalul sezonului.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că echipa sa se simte bine pe arena din Giurgiu, iar gazonul este unul bun. „Ne vom muta la Giurgiu, asta este. Ne simțim bine acolo, avem condiții bune. Pe mine mă interesează grupele Champions League. Sunt convins că și la Giurgiu evoluțiile noastre vor fi bune, au gazon bun, da”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 63 de puncte obținute după 28 de meciuri jucate.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: