Cine a condus antrenamentele ACS Viitorul

Numele lui Gabriel Răscol, fost director al LPS Târgu Jiu, este vehiculat pentru a prelua echipa de fotbal patronată de Nicolae Sarcină. Acesta ar urma să pregătească ACS Viitorul Târgu Jiu în etapele rămase din acest sezon de Liga 2, în play-out.

Odată cu demisia lui Flavius Stoican a plecat și antrenorul secund Cosmin Frimu, deşi nu se ştie exact care sunt motivele, clubul neglijând aspectul comunicării în acest caz în care şi antrenorul principal şi secundul au demisionat.

La antrenamentul de miercuri a fost prezent profesorul Gabriel Răscol, cel care a fost cooptat în staff ca team-manager în urmă cu aproximativ trei săptămâni, cam atunci când a izbucnit scandalul demiterii lui Stoican, dar şi antrenorul cu portarii, Dorin Hârsu.

Conform liga2.ro ar urma ca, de pregătirea echipei până la finele sezonului să se ocupe team-managerul Gabriel Răscol, alături de antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor, Dorin Hîrsu.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni SCM Gloria Buzău, în prima etapă din Grupa B a play-out-ul din Liga 2.

Echipa nu are emoţii în acest sezon, pentru că pornește acest turneu de menținere în Liga 2 de pe primul loc, cu 32 de puncte, atâtea câte a adunat în cele 21 de etape ale acestui sezonul.

Vizualizări: 704

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: