Flavius Stoican a părăsit ACS Viitorul Târgu Jiu

Flavius Stoican nu mai este antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a anunţat marţi seară Radio Infinit. Demis în urmă cu două săptămâni de conducerea clubului, pentru câteva ore, Stoican nu a mai făcut nici un anunţ cu această ocazie, şi nici echipa pe care a condus-o nu a avut nici o reacţie.

Despărţirea inevitabilă dintre antrenorul Flavius Stoican şi echipa finanţată de Nicolae Sarcină, ACS Viitorul Târgu Jiu, s-a produs marţi seară,  după cum a anunţat Radio Infinit, în cadrul emisiunii Sportul Gorjean.

Flavius Stoican nu a fost prezent luni şi marţi la antrenamentele echipei ACS Viitorul, acestea fiind conduse de secunzii săi şi de profesorul de sport Gabriel Răscol, cel al cărui nume era vehiculat pentru preluarea echipei şi în urmă cu două săptămâni, atunci când „şeful” echipei, cum spunea Stoican despre patronul Nicolae Sarcină, a decis să îl demită pe antrenorul mehedinţean. Stoican a fost atunci demis doar pentru câteva ore, antrenorul recunoscând în presă că i s-a comunicat că „s-a supărat şeful” şi i s-a spus să nu mai vină, dar, atunci când a cerut şi documente care să ateste acest lucru, clubul a negat demiterea şi a comunicat oficial că antrenorul nu a fost demis. Părţile au părut să se înţeleagă dar şicanele au continuat finalizându-se cu eşcul de la Călăraşi şi ratarea obiectivului de calificare în play-off, care nu era de fapt un obiectiv al echipei ci doar al lui Flavius Stoican.

Între timp s-a vorbit despre aducerea la ACS Viitorul a lui Erik Lincar, fost antrenor al celor de la Turris Oltul, echipă recent desfiinţată după ce s-a retras din Liga 2.

Cert este că Stoican a absentat la antrenamentele echipei după eşecul de la Călăraşi şi nu a putut fi contactat marţi seara pentru un punct de vedere. Sursa citată a mai specificat că antrenorul „şi-a spart telefonul şi l-a aruncat după rezilierea contractului cu fosta sa echipă şi nu a putut fi contactat”.

Vizualizări: 2,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: