Propunere: Excavator de la CEO, dus la Alunu

Un excavator de la Cariera Seciuri ar putea fi transferat în Vâlcea, la Alunu. Acolo activitatea este blocată de aproape o săptămână după ce utilajul gigant de peste două mii de tone a fost înghiţit de pământ. Pentru ca salariaţii să nu-şi piardă locul de muncă, un excavator pe care Complexul Energetic Oltenia îl pregăteşte pentru fier vechi ar putea fi folosit în cariera din cadrul CET Govora.

Liderul de sindicat Constantin Creţan a explicat că a făcut demersuri pentru ca utilajul să fie transferat în Vâlcea, însă este nevoie de acordul şefilor companiei şi ai Ministerului Energiei. Excavatorul pe care îl propune Creţan pentru a fi dus la Cariera Alunu este nefolosit. Acesta este la Seciuri, în Roşia de Amaradia, şi ar urma să fie dus la fier vechi.

„Am făcut demersuri ca utilajele de la Seciuri, un excavator să fie transferat la Alunu pentru că e o distanţă foarte mică şi să-i ajutăm cu un utilaj care, la noi, este planificat să fie dus la fier vechi. Putem să salvăm 400 de locuri de muncă dând un utilaj de la Complexul Energetic Oltenia către Alunu. Necesită înţelegere din partea Complexului, a Directoratului şi a domnului ministru. Să vedem ce demersuri vor face cei de la CET Govora”, a explicat Constantin Creţan.

Vizualizări: 6,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: