Protest în Piaţa Prefecturii pentru un petic de pământ  

Un bătrân, în vârstă de 80 de ani, din comuna Bîlteni, a protestat miercuri, 13 decembrie, în Piaţa Prefecturii Gorj, nemulţumit că nu este pus în posesia unui teren. Ion Dobroiu spune că deţine în localitatea Moi o suprafaţă de 65 de ari, declarată la registrul agricol, dar autorităţile nu-i dau terenul, deşi deţine hotărâri definitive şi irevocabile în acest sens.

Bătrânul spune că este minţit de autorităţile locale din Bîlteni şi vrea să i se facă dreptate. A venit în Piaţa Prefecturii înarmat cu o pancartă şi a spus că rămâne acolo până când prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, îl va însoţi la faţa locului, să facă verificări în baza documentelor. Bătrânul a precizat că a fost evitat de prefectul de Gorj de fiecare dată când a venit la Instituţia Prefectului pentru a lămuri problema. „Dacă nu merge prefectul la faţa locului, atât am cerut, aici voi sta. N-au vrut să respecte hotărârile mele definitive şi irevocabile, pe bunarul Dobroilor, teren care este al tatălui meu, cumpărat în 1924 şi l-a grăniţuit cu o fântână. Vlăduleanu Vasile nu a vrut să meargă la faţa locului, criminal al legii fondului funciar. Nu se ştie cât mai trăiesc şi am şi eu moştenitori”, a declarat Ion Dobroiu.

Bătrânul a spus că din anul 2005 se luptă pentru acest teren. Nu este pentru prima dată când bătrânul protestează în Piaţa Prefecturii. 

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: