Proteste în toată ţara: "Dacă vă pasă, nu staţi în casă"

Mii de persoane participă, vineri seara, în mai multe oraşe din ţară, la un mitinguri pentru organizarea de alegeri libere, protestatarii scandând lozinci şi la adresa guvernării şi a premierului Victor Ponta.

Mii de persoane sunt în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut vota în primul tur al alegerilor, acestea scandând ”Jos Ponta” şi având pancarte pe care scrie ”Ponta nu uita că Ardealul nu te vrea”. Participanţii la miting s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, având bannere cu mesaje precum ”Ponta nu uita că Ardealul nu te vrea”, ”Victoraş eşti pe făraş”, ”Iohannis preşedinte, neamţul nu ne minte”, ”Guvernul trădării a pus capăt răbdării”, ”Nu alegem între candidaţi, ci între două lumi”, ”România nu uita, votul este arma ta”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii scandează ”Jos Ponta”, ”Jos Ponta, jos/Că eşti un mincinos”, ”Poporul al treilea candidat”, ”Solidaritate”.

Proteste sunt şi la Bucureşti, Timişoara, Arad, Sibiu.

Oamenii au intonat imnul României, iar pe traseu au scandat lozinci atât pentru organizarea de alegeri libere, cât şi împotriva premierului Victor Ponta: "Veniţi cu noi în turul doi", "Dacă vă pasă, nu staţi în casă", "Vrem alegeri libere", "Jos Ponta, Aradul nu te vrea".

De asemenea, protestatarii au purtat pancarte inscripţionate cu mesaje, precum: "Klaus, Klaus, scapă-ne de Mickey Mouse", "Guvernul nesimţit, pe români i-a umilit", "Jos PSD, jos Ponta", "Veniţi cu noi să fim eroi în turul doi".

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: