Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Proteste la Paris. Mascaţii, chemaţi la Torino. Ce a făcut Meleşcanu!

Ora 12.10: Trupele de mascaţi din Italia au fost chemate la consulatul de la Torino, la cererea oficialilor români. Mascaţii au format un dispozitiv în interiorul consulatului, adică pe teritoriu românesc. Tensiunea este mare, pentru că sunt mii de români la coadă, iar procesul de votare este greoi.

Ora 10.45: La Paris sunt deja 3.500 de români care aşteaptă să voteze. Procesul este greoi, iar oamenii şi-au pierdut răbdarea şi strigă deja: Vrem să votăm! La Munchen, coada depăşeşte un kilometru.

Ora 10.30: Cozile în diaspora sunt imense. Dacă înainte de deschiderea secţiilor de votare erau sute de români la coadă în unele oraşe, acum sunt cozi şi de trei mii de oameni. La Torino, coada se întinde pe 700 de metri, fiind cel puţin 3.000 de români care aşteaptă să voteze şi tot mai vin. La Munchen sunt deja peste 2000 de oameni la coadă, situaţia fiind similară în multe alte oraşe.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, care a spus că va vota la Paris şi va sta la coadă, s-a răzgândit şi a spus că va vota în ţară. În schimb, Ion Jinga, ambasadorul român în Marea Britanie, a ales să stea la coadă, la secţia amenajată la Institutul Cultural Român din Londra. Jinga nu a dorit să facă declaraţii, dar gestul său este relevant.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: