Fără vouchere de vacanță, și-au anulat concediile de la munte

Anunțați că nu vor mai primi vouchere de vacanță în acest an, mulți turiști au început să anuleze deja vacanțele programate în stațiunea Rânca. Deși au mai scăzut prețurile la pachetele turistice, cabanierii speră să nu rămână cu pensiunile și hotelurile goale după această măsură dispusă de guvernanți.

Tot mai mulți turiști au sunat și au anulat concediile pe care le-au programat pentru perioada de vară în stațiunea montană Rânca, din Gorj. Cabanierii spun că s-a ajuns în această situație pentru că nu se vor mai acorda tichetele de vacanță pe care se bazau mulți turiști să meargă la munte.

„Sunt și la mine multe anulări pe vară, deși au sunat încă de la finalul anului trecut, să facă rezervări. Aici, la munte, este un aer foarte curat. Există posibilitatea de distanțare. Nu mai este presiunea din orașe. Eu sper ca turiștii să vină în continuare în Rânca și cu vouchere de vacanță și fără”, a declarat Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din stațiunea montană.

Pe de altă parte, cabanierii au anunțat că, în vară, vor reduce tarifele la cazare și în restaurante. Totul, pentru a atrage cât mai mulți turiști și în speranța că vor mai recupera din pierderile pe care le-au înregistrat în pandemie.

Vizualizări: 3,757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: