Provocare pentru ambulanțierii care aduc bolnavi la UPU Târgu-Jiu

Accesul ambulanțelor pe rampa de unde sunt preluați bolnavii este mai greu după modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, iar unerori sunt și avarii ale mașinilor de salvare.

Vorbim de o investiție de aproximativ 33.915.000 lei, care, în loc să faciliteze accesul ambulanțelor, îl complică și mai mult.

Acest lucru este scos în evidență chiar de liderul de sindicat de la Serviciul Județean de Ambulanță, care este și ambulanțier.

"Sistemul medical gorjean este distrus... Consiliul Județean Gorj investește mult și prost. Miliardele cheltuite la Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu avariază ambulanțele la rampa de intrare de la Unitatea de Primiri Urgențe... neadecvată și prost dimensionată.", consideră Aldescu.

Se vede cu ochiul liber cum cu greu ambulanțele reușesc să intre printre mașini pe rampa mult prea îngustă și prea joasă. Interesant de știut ar fi cine plătește daunele suportate de ambulanțe din cauza lucrărilor prost realizate la UPU.

Mai mult decât atât, nici în UPU lucrurile nu ar fi foarte bune. Potrivit unor surse medicale, tavanul este mult prea jos, sistemul de ventilație prea puternic, iar linoleumul pus nou deja a început să se desprindă la puțin timp după ce aici a început activitatea.

Galerie foto



Vizualizări: 3,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: