Provocare pentru jucătorii de la CS Luceafărul Târgu-Jiu

După ce toate antrenamentele și toate competițiile sportive au fost suspendate de la începutul lunii martie, antrenorii de la CS Luceafărul Târgu-Jiu au lansat o provocare pentru micii fotbaliști. Mario Găman și Bobi Arjoca le-au cerut micuților filmări cu un scurt antrenament făcut acasă.

Dacă tot stau acasă, micuții jucători au fost provocați de cei doi antrenori să se antreneze în continuare. Ca timpul să treacă mai repede și să-și păstreze forma fizică, micuții trebuie să trimită videoclipuri de la antrenamente. ”Ținând cont de faptul că toată societatea trece prin momente dificile și nu ne mai putem bucura de lucrurile pe care le îndrăgeam și le făceam din pasiune, încercăm să transformăm această perioada negativă într-una pozitivă. Pentru că știm cât contează acest sport pentru micii noștri fotbaliști în rutina lor zilnică, vă provocăm să ne trimiteți videoclipuri cu un scurt antrenament de acasă”, a fost anunțul făcut de cei doi antrenori.

Micii fotbaliști s-au conformat și s-au pus pe treabă. Zilnic este prezentat pe pagina de facebook a clubului câte un antrenament făcut de un jucător. Și aici totul are o miză. ”Videoclipurile cele mai apreciate de public, cele care au mai multe like-uri vor fi premiate cu premii surpriză. Spor la antrenament”, mai spus cei doi antrenori, Mario Găman și Bobi Arjoca.

Vizualizări: 1,829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: