Prunariu a întâlnit cel mai mare simpatizant al PPDD din Vladimir

Mihai Prunariu s-a întâlnit vineri cu localnicii din Vladimir. Tot atunci a întâlnit şi un fan înfocat al PPDD. Mihai Prunariu i-a făcut cadou o portavoce. Preşedintele PP-DD Gorj a fost însoţit de Ilie Ninu, candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la Primăria Vladimir. Mihai Prunariu a mers în târgul săptămânal.

Simpatizantul Partidului Poporului-Dan Diaconescu de la Vladimir şi-a lipit zeci de afişe pe poartă şi pe casă. Gorjeanul are încredere în acest partid pentru că înseamnă schimbarea în bine. Simpatizantul PP-DD susţine că face campanie fără ca cineva să-i ceară acest lucru. Zilnic pleacă prin sate cu portavocea şi îndemnă cetăţenii să voteze PP-DD. „Mie îmi place Partidul Poporului, îmi place Dan Diaconescu şi Mihai Prunariu pentru că sunt oameni din popor. Eu cred că schimbarea în bine a ţării vine de la acest partid. Eu am lipit afişe pe toată curtea şi pe casă cu Dan Diaconescu şi cu Mihai Prunariu. În fiecare zi îmi iau portavocea şi plec prin sate să le spun oamenilor să voteze PPDD. Nu mi-a cerut nimeni să fac asta. O fac din suflet pentru că asta simt. Am încredere oarbă în acest partid şi în oamenii aceştia pentru că nu sunt ca alţii“, a declarat acesta.

Cadou de la Prunariu

Staff-ul de campanie a Partidului Poporului-Dan Diaconescu l-a vizitat pe simpatizant vineri de dimineaţă, iar Mihai Prunariu a rămas profund impresionat şi i-a făcut o surpriză. I-a oferit o portavoce nou-nouţă şi mai performantă. „Am rămas plăcut impresionat. Mă bucur că aveam oamenii alături de noi. Oameni care au încredere în noi, fără să le fi promis ceva. Eu i-am făcut cadou o portavoce”, a declarat Mihai Prunariu.

În vizita la Vladimir, Prunariu a constatat că oamenii vor o schimbare. „Am venit în târgul de la Vladimir, unde am găsit oameni supăraţi, oameni fără speranţă. Ne-au spus problemele cu care se confruntă şi că au nevoie de o schimbare în bine. Am fost bine primiţi şi asta ne bucură foarte mult, mai ales că oamenii au încredere în noi şi în Partidul Poporului Dan Diaconescu“, a declarat Mihai Prunariu, candidatul PPDD la Consiliul Judeţean Gorj. Ilie Ninu, candidatul la Primăria Vladimir, l-a însoţit pe Mihai Prunariu printre oameni. „Oamenii din Vladimir au probleme şi vor o schimbare. Sunt de acord cu ei pentru că le cunosc situaţia şi de aceea am decis să candidez, pentru că nu se mai poate aşa. Trebuie să schimbăm lucrurile”, susţine Ilie Ninu.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: