Prunariu, lecţii pentru Răducan: Eu aveam 2000 de euro salariu!

Mihai Prunariu, fostul preşedinte al CS Pandurii, numit de PSD, a declarat că situaţia clubului de fotbal este critică şi vinovat este actualul preşedinte Narcis Răducan deoarece are o „strategie greşită“. Prunariu a comentat şi salariul de 8500 de euro al lui Răducan şi spune că el a avut 2000 de euro şi niciun bonus.

Mihai Prunariu compară situaţia CS Pandurii, aşa cum era când era el preşedinte, cu cea de acum. Mihai Prunariu spune că el a avut aproape 2000 de euro salariu. Răducan a fost criticat pentru salariul mare, dar Ion Călinoiu, fost membru în AGA la Pandurii, spunea că are salariu mare ca să nu fure. „Situaţia e critică. Riscăm ca până în iarnă să închidem clubul. (...) În momentul în care tu, ca preşedinte al clubului vrei să reglezi, te interesează clubul, când iei primele măsuri în cadrul clubului începi cu tine. Şi dacă vrei reducerea salariilor începi cu reducerea salariului tău. Eu nu am avut nicio pătrime din ce a avut el. în jur de 2000 de euro. Nu am avut niciun bonus, nici casă, nici masă, nici prime, nici alte lucruri de genul acesta“, a spus Prunariu.

Diferenţa Răducan-Prunariu

Totodată, el spune că atunci când a părăsit clubul nu erau datorii nici la jucători, furnizori, etc. Şi a lăsat şi 600 de mii de euro în conturi. 

Situaţia Pandurii este gravă şi cu siguranţă preşedintele Narcis Răducan are grijă şi de interesele sale, însă situaţia de acum este diferită de cea în care conducea Prunariu. În primul rând, CE Oltenia băga sume foarte mari în club, la vârful companiei fiind tot un pesedist, Laurenţiu Ciurel. Anual, CEO vira la Pandurii 11-12 milioane de lei. Bani în club băgau şi Consiliul Judeţean, dar şi Artego. Preşedintele de atunci Mihai Prunariu nu avea problemele financiare pe care le are Răducan acum.

În ceea ce priveşte jocul echipei, antrenorul de atunci, dar şi de acum, Petre Grigoraş spunea că jucătorii sunt „purtători de tricouri“. Jocul suferea, iar Prunariu a lăsat echipa în zona retrogradării. A fost numit antrenor Edi Iordănescu, cel care a salvat echipa de la retrogradare.

Chiar şi în situaţia aceasta, cu Pandurii au semnat jucători precum Lucian Sănmărtean, George Ţucudean sau Liviu Antal.

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: