Ratarea lui Ţucudean, mai mare decât victoria pandurilor

Pandurii Târgu Jiu au învins, vineri, în meciul disputat în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, într-o partidă din etapa a şaptea din Liga I, însă subiectul de dezbatere a fost ratarea lui George Ţucudean. Doar pe internet am mai văzut o ratare atât de mare", a spus Tucudean la Digisport.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a evoluat cu un jucător mai puţin pe teren, după eliminarea lui Andrei Piţian, din minutul 77.
Au marcat Azdren Llullaku, George Ţucudean şi Filip Mrzljak.

Prima mare șansă de gol a aparținut gorjenilor, în minutul 2, când Munteanu a rămas singur cu portarul, dar a șutat puternic fix în Greab. Gazdele au reacționat, iar în minutul 21 Llullaku a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă în urma unui henț al lui Hlistei. Trupa lui Grigoraș a egalat în minutul 34 după un atac rapid început de Munteanu și finalizat de Țucudean.

Ţucudean face haz de necaz

În minutul 39, jucătorul de 25 de ani a trimis în bară din câţiva metri, după ce a driblat şi portarul, apoi, pe urmărire, Valentin Munteanu a şutat într-un fundaş advers. Cu toate că scorul era 1-1 în acel moment, Ţucudean a găsit puterea de a se amuza pe seama ratării care are şanse să rămână cea mai mare a campionatului. Ţucudean a ratat incredibil şansa hat-trickului, fiind declarată ratarea sezonului. 'Se întâmplă, important e să nu clacăm la o astfel de fază. Am şi râs după acea faza, nu trebuia să mă blochez aşa. Mai vin alte faze, meciul are multe minute. Doar pe internet am mai văzut o ratare atât de mare", a spus Tucudean la Digisport. Şi Munteanu a reuşit să găsească puterea de a glumi la sfârşitul jocului. "Probabil o să fim la Digi Show, n-avem cum să ratăm. Am încercat să trimit pe lângă fundaş, dar am lovit mingea foarte slab. Sperăm să nu se mai întâmple. Bine că am câştigat şi că m-au scos colegii", a spus mijlocaşul de 26 de ani.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: