Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prunariu: Mi-aş da demisia dacă ar ajuta clubul

Preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, spune că demisia lui nu a fost cerută de public, ci de câteva persoane „obediente lui Marin Condescu“. Afirmaţia a fost făcută pe pagina de socializare într-un text în care jucătorii de la Pandurii au fost numiţi „penibili“. Prunariu anunţă că va îndrepta lucrurile, fără a preciza cum.  „Azi am suferit o mare umilinta. Mi-e rusine de public si de fanii echipei pentru jocul penibil pe care l-am avut. Pacat pentru cei care au fost tot timpul langa Pandurii si au incurajat echipa si la bine si la greu. Imi pare rau si pentru finantatori...cei care au fost langa club tot timpul. Stiu ca vreo 15 persoane, obediente lui Marin Condescu, mi-au cerut demisia. Daca demisia mea ar ajuta clubul, maine mi-as da-o. De cand am venit la club, am facut numai lucruri in interesul acestuia. Nu pot juca in locul unor jucatori care azi au fost penibili. Pentru cei care au scris ca am plecat din loja inainte de terminarea jocului, le spun ca mint. Am plecat din loja la o ora dupa terminarea jocului. 
Ma doare sufletul cand jucam penibil, dar am responsabilitatea de a indrepta lucrurile. Pe care mi-o asum...“, a scris Mihai Prunariu pe Facebook.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: