Bogoi: Nu poţi să pregăteşti meciul la egal

Pandurii va juca miercuri, 28 martie, în deplasare la Academica Clinceni, meciul contând pentru etapa cu nr. 23 din Liga a II-a la fotbal. Jocul este programat să înceapă la ora 15.00. Partida nu va fi televizată.

Înainte de acest meci, Pandurii era pe un loc retrogradabil, dar cu un joc sau chiar două mai puţin faţă de echipe aflate mai sus în clasament. „Va fi o deplasare dificilă”, spunea antrenorul Adrian Bogoi zilele trecute, echipa din Clinceni fiind pe locul 6 în clasamentul Ligii a II-a.

Antrenorul de la Pandurii, Adrian Bogoi, nu s-a încumetat la un pronostic. „Eu nu mai vreau să vorbesc despre problemele financiare, să vorbească cei care sunt în conducerea clubului, eu vreau să discut doar de partea sportivă. Noi suntem pregătiţi, luăm fiecare meci în parte, pentru că atmosfera din lot depinde şi de rezultate. Întâlnim un adversar bun, o echipă formată din jucători tineri, mulţi veniţi de la Divizia A şi loturi naţionale de tineret. Meciul pleacă de la 0-0 şi echipa mai determinată va avea câştig de cauză. Nu poţi să pregăteşti meciul la egal, toate meciurile noi le pregătim pentru a le câştiga, dar vom vedea în urma jocului cu ce ne vom întoarce acasă”, a declarat antrenorul Adrian Bogoi înainte de partidă.

Dănăricu, Skoric şi Şendroiu sunt accidentaţi, iar Munteanu şi Tudoran suspendaţi. Pandurii ocupă locul 16 în clasament.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: