PSD Gorj se dezice de un lider al partidului

Conducerea Organizației Județene a Partidului Social Democrat Gorj se dezice total de declarațiile făcute de domnul Toader Cristian Pasti, membru în Organizația PSD Târgu-Jiu.

Părerile emise în spațiul public, conform cărora președintele PSD, Liviu Dragnea l-ar fi forțat pe Victor Ponta să-și dea demisia și că Liviu Dragnea că este în blat cu președintele Iohannis, le catalogăm ca fiind strict personale și nu reprezintă opinia Organizației Județene PSD Gorj.

PSD Gorj l-a susținut pe Liviu Dragnea în fruntea partidului, dovadă clară votul acordat în data de 11 octombrie 2015, când 98,4% dintre membrii PSD Gorj i-au dat un “Da” lui Liviu Dragnea.

Din acest punct de vedere, considerăm că Toader Cristian Pasti este un caz izolat, iar o persoană care nu are un program comun cu partidul, ci doar propria sa agendă, care are doar frământări personale, nu va reprezenta niciodată interesele și politica Partidului Social Democrat.

Fiecare membru PSD are obligația să respecte deciziile partidului.

Acest derapaj al fostului primar PSD, va fi analizat în cadrul Biroului Politic Județean al Partidului Social Democrat Gorj.

Se poate observa, clar, din ieșirile publice, că Liviu Dragnea nu a avut niciun fel de atitudine ostilă față de Victor Ponta.

Mai mult, în cadrul Comitetului Executiv Național, întrunit săptămâna acesta, Liviu Dragnea a declarat că “Victor Ponta va fi candidatul pe listele PSD ”

Biroul de Presă al PSD GORJ

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: