PSD Gorj se pregăteşte de alegeri interne

PSD Gorj intră, de săptămâna aceasta, în febra alegerilor interne ce vor avea loc în organizaţiile existente la nivel de judeţ. Liderul filialei, Florin Cârciumaru a convocat vinerea trecută Biroul Executiv pentru a le transmite tuturor celor din conducerea organizaţiei judeţene felul în care sunt repartizaţi pe localităţi. Alegerile interne vor începe la mijlocul lunii februarie şi vor continua până spre sfârşitul lunii aprilie. Atunci ar urma să aibă loc şi conferinţa judeţeană a PSD Gorj, în cadrul căreia social-democraţii îşi vor alege un nou preşedinte.

Deocamdată, nimeni nu şi-a anunţat candidatura în mod oficial, dar cel puţin Florin Cârciumaru este aşteptat să se înscrie în cursa pentru obţinerea unui nou mandat. Acesta spune că mai este timp suficient până la luarea unei asemenea decizii, deocamdată fiind interesat de buna organizare a alegerilor din teritoriu. Cârciumaru afirmă că săptămâna aceasta se va întruni cu primarii PSD din Gorj pentru că mulţi dintre ei sunt şi lideri de organizaţii locale, aceştia urmând să fie informaţi, la rândul lor, despre procedurile pe care le presupun alegerile interne din partid.

La întâlnirea de săptămâna trecută, mai marii PSD Gorj au fost puşi să completeze şi un fel de chestionar intern, folosibil de organizaţie, cu privire la preferinţele celor din conducerea filialei pentru anumite persoane care să ocupe anumite funcţii de la nivel de judeţ. Social-democraţii au trebuit să indice anumite nume pentru anumite instituţii pentru a se vedea, la final, cine şi cam pe unde s-ar situa în preferinţele liderilor organizaţiei.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: