PSD Gorj, vot masiv împotriva lui Işfan

PSD Gorj va discuta la viitorul Comitet Executiv propunerea de suspendare din funcţia de vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu a lui Ion Işfan. Propunerea vine din partea Biroului Permanent Judeţean al PSD Gorj, la numai câteva zile după ce organismul similar al PSD Târgu Jiu a luat în discuţie activitatea politică a lui Işfan, fără o concluzie clară.

Motivul suspendării lui Işfan din funcţia politică nu este foarte clar. Unii lideri invocă faptul că acesta nu a venit la şedinţele de partid, acesta fiind mai mult un pretext decât un motiv. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a recunoscut însă că activitatea lui Işfan de la Inspectoratul Şcolar Gorj a stat la baza sancţiunii politice. Pentru sancţiune a fost şi nr. 2 din PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, nemulţumit de modul în care problema a fost discutată la filiala Târgu Jiu. „Cred că a fost o dezbatere superficială, dar vă promit că o să discutăm mult mai amănunţit cazul. Dacă o lăsăm aşa, o să creăm impresia că Işfan este susţinut”, a spus Weber, care susţine că la partid au venit foarte multe sesizări cu privire la comportamentul lui Işfan.

Votul pentru propunerea de suspendare a fost unul covârşitor în BPJ, 15 voturi „ pentru”, 1 „împotrivă” şi 2 abţineri. (R.S.)

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: