PSD se roagă de ALDE să-l menajeze în campania de la Telești

La plăcinte, împreună! La război, separat! Aceasta pare să fie deviza celor de la PSD și ALDE care, înainte de competiție, îndeamnă la calm și o campanie electorală fără atacuri la persoane. Ambele partide au candidați cu același nume, însă acest lucru nu-i va induce în eroare pe alegători, este convingerea social-democraților, siguri pe reușita lor.

„Nu dețin informații că ar fi fost purtate discuții cu colegii de alianță. Am remarcat din presă că ALDE a decis să aibă candidat propriu la Primăria Telești. Așa cum este firesc, noi vom merge cu candidatul nostru. Faptul că ALDE are candidat pentru Primăria Telești nu ne arată decât că trebuie să ducem o campanie decentă și noi, și ei, partenerii noștri de alianță”, a transmis Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Înainte de campania electorală, social-democrații le-au făcut ochi dulci partenerilor de alianță cu care se vor război: „Noi venim și cu o rugăminte către colegii din ALDE. Fiecare dintre noi să ducem o campanie decentă pentru alegerile parțiale din Telești. Mă refer la o campanie care să se bazeze pe proiecte și nu pe atacuri la adresa candidatului”, a fost mesajul Ancăi Bordușanu.

Ion Mischie și Nicolae Mischie candidează pentru Primăria Telești, din partea PSD, respectiv ALDE. Alegerile parțiale de la Telești sunt programate pe 5 noiembrie. Campania electorală va începe la jumătatea lunii octombrie, iar candidații vor avea la dispoziție doar două săptămâni pentru a convinge localnicii să le dea votul.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: