PSD şi-a desemnat candidatul la Primăria Târgu Jiu

PSD Gorj va intra în cursa pentru Primăria Târgu Jiu cu actualul viceprimar, Aurel Popescu. Decizia a fost luată joi seara, în cadrul Biroului Executiv Municipal. Conducerea partidului a grăbit procedura din cauză că mai mulţi social-democraţi îşi anunţaseră intenţia de a candida, în spaţiul public. Printre aceştia se numără: Gabriel Giorgi şi Luis Popa. „Joi am avut o şedinţă a Biroului Executiv al Municipiului Târgu Jiu, prin care s-a exprimat susţinerea totală pentru actualul viceprimar, Aurel Popescu. Am închis orice fel de speculaţie, privitor la anumiţi candidaţi. Partidul Social Democrat, Organizaţia Târgu Jiu, domnul senator Cârciumaru şi noi toţi ne-am arătat susţinerea fără niciun fel de rezervă pentru Aurel Popescu”, a declarat Mihai Weber, vicepreşedinte PSD Gorj.
Pesediştii sunt convinşi că-şi vor păstra Primăria Târgu Jiu, după vacantarea postului de primar de către Florin Cârciumaru. „Câştigarea Primăriei Târgu Jiu este un lucru ca şi rezolvat pentru că avem persoana potrivită pentru funcţia de primar. Va fi într-adevăr o luptă, dar deja se prevede victoria şi cine va ocupa scaunul de primar al Târgu Jiului în următorii trei ani şi jumătate”, a precizat Weber.
Aurel Popescu exercită atribuţiile de primar al municipiului Târgu Jiu încă dinainte de campania electorală, odată cu suspendarea din funcţie a lui Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 1,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: