PSD Târgu Jiu nu îl vrea pe Romanescu. "Subiect artificial"

PSD Târgu Jiu a emis un comunicat de presă în care arată că subiectul trecerii primarului liberal Marcel Romanescu la PSD este unul artificial. "Venirea primarului Marcel Romanescu în rândul PSD  este un subiect creat artificial, plecat probabil de la dorința edilului de a veni către partidul aflat la guvernare. Biroul Permanent Municipal al PSD Târgu Jiu s-a întrunit, aseară, pentru a discuta mai multe aspecte ce țin de organizarea internă. Tot atunci, s-a stabilit că obiectivul principal al organizației este recâștigarea Primăriei Târgu Jiu", se arată în comunicat.

Pesediștii spun că vor stabili candidatul din interiorul partidului, în baza unui sondaj de opinie. “Vrem să câștigăm Primăria Municipiului Târgu Jiu cu oameni din interiorul Partidului Social Democrat. Avem colegi pregătiți, colegi care știu ce înseamnă administrație, care știu cum să se comporte în relația cu cetățeanul”, a declarat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu, cel care a pierdut primăria în 2017.

Și Marcel Romanescu a spus că el își dorește să candideze de la PNL la viitoarele alegeri. Cu toate acestea speculațiile rămân în baza unor informații de culise de la ambele partide. (A.A.)

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: