PSD ține în suspans doi posibili candidați pentru Primăria Motru

Zâzanie în rândurile Partidului Social Democrat din Gorj. Miza: candidatul pentru Primăria Motru. Viceprimarul Cosmin Morega susține că stă cel mai bine în sondajele făcute până acum și și-ar dori să intre în competiție împotriva liberalului Gigel Jianu. Surse din partid îl dau însă ca favorit pe Constantin David, directorul Carierei Roșiuța.

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, a explicat că a fost favoritul localnicilor în sondajele comandate până acum de PSD. Partidul nu a decis însă nici până acum pe mâna cui va merge, dar Morega este optimist. „Au fost cele două - trei sondaje făcute în rândul cetățenilor pentru că dumnealor sunt cei care votează, cu peste 30%, lucru care nu îmi face decât o mare plăcere că oamenii au încredere în Cosmin Morega și acest lucru este foarte bun pentru mine și pentru PSD. Este adevărat că au apărut și alte lucruri așa mai impuse în mass-media. Eu le spun tuturor că trebuie să rămânem uniți altfel nu vom putea câștiga municipiul Motru indiferent de ce își doresc două, trei, 50 de persoane”, a explicat viceprimarul din Motru.

Morega a dat de înțeles că dorința social-democraților din Motru ar fi alta. Să-l desemneze pe Constantin David pentru poziția de candidat.

Până acum însă nu s-a decis nimic. “Nu votează doar cei 30-40 de membri din biroul local al PSD Motru. Nu răspund cu răutate la răutate. Eu am încredere că va fi luată cea mai bună decizie. Am anunțat candidatura la președinție, asta nu ar trebui să supere pe nimeni. Numele candidatului nu a fost decis încă. Este doar un zvon. Domnul Constantin David nu a fost validat de nicio organizație. Este o speculație. Eu cred că am fost singurul care am fost corect și am spus că doresc să candidez pentru această funcție”, a mai spus Morega, la Accent TV.(A.A.)

Vizualizări: 2,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: