Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pugilistul Ghișe, în continuare după gratii

Magistrații Curții de Apel Craiova au respins definitiv contestația pe care Iulian Alexandru Ghișe, boxerul gorjean arestat la începutul anului, a depus-o după ce i-a fost prelungit din nou mandatul de arestare preventivă. Judecătorii gorjeni au luat decizia de prelungire a mandatului respectiv înainte de Paști, iar acum contestația sportivului a fost respinsă în Bănie, așa cum au fost respinse și cele depuse de alți doi colegi de celulă de-ai acestuia, complici în rețeaua de trafic de droguri pe care aceștia o aveau în Gorj și Valea Jiului și care era funcțională până la începutul acestui an.

„Respinge contestaţiile, ca nefondate. Obligă pe contestatorul inculpat Ghişe Iulian Alexandru la 100 lei, cheltuieli judiciare către stat, din care 65 lei reprezintă 1/2 din contravaloarea onorariului avocatului din oficiu, pe contestatorul inculpat Cornea Gheorghe Mihai la 165 lei, cheltuieli judiciare către stat, din care 130 lei reprezintă contravaloarea onorariului avocatului din oficiu şi pe contestatorul inculpat Anghel Andreu Daniel la 165 lei, cheltuieli judiciare către stat, din care 130 lei reprezintă contravaloarea onorariului avocatului din oficiu. Definitivă”, a decis instanța din Bănie. Conform anchetatorilor, cei trei, împreună cu alți complici ai lor, anchetați în libertate, comandau drogurile din străinătate și la aduceau în țară prin firme de curierat, prin aceiași metodă fiind asigurată și distribuția la consumatorii locali. Clienții erau tineri contactați pe rețelele de socializare, care primeau „marfa” acasă, la începutul anului rețeaua fiind destructurată în urma unor percheziții de amploare făcute de procurorii DIICOT Târgu Jiu.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: