Punct nepremiat cu Dinamo

Pandurii au reuşit să ia un punct mare din meciul cu Dinamo dar efortul lor nu a fost răsplătit cu o primă specială deşi preşedintele marin Condescu recunoaşte că e vorba de un punct foarte important şi nepreţuit.  Oficialul a precizat ieri că acesta va beneficia doar de prima obişnuită pentru că jucătorii nu au cerut o primă specială cu această ocazie. Panduri sunt premiaţi cu 300 de euro pentru punctele câştigate acasă şi 500 de euro pentru un punct în deplasare.

Marin Condescu a declarat ieri că punctul obţinut de echipa sa la meciul cu Dinamo nu are preţ. Deşi explicase că în caz de victorie sau egal va negocia cu jucătorii primele de meci, oficialul a explicat că jucătorii nu au cerut nici un ban pentru acest punct: „Nu am negociat nimic cu jucătorii în ceea ce priveşte prima din meciul cu Dinamo. Punctul de la Dinamo este dincolo de orice valoare, este nepreţuit. Jucătorii nu au cerut nimic pentru acest punct dar nu au jucat degeaba. Se ştie că nu se joacă degeaba nicăieri ei joacă pe salariu şi primele care sunt de 300 euro punctul acasă şi 500 de euro în deplasare. Ei nu au cerut o primă specială pentru acest punct”.

Condescu a apreciat că acest punct este important nu neapărat pentru valoarea sa cât pentru că a înlăturat orice suspiciuni legate de meciul cu Dinamo: „Eu spun că nu are valoare în bani pentru că punctul obţinut de noi la Dinamo a înlăturat suspiciunile privind o eventuală înţelegere ştiut fiind conflictul nostru cu Dinamo care a fost înaintea acestui meci. Iar  imaginea clubului a avut de câştigat după acest rezultat de egalitate iar  asta nu se poate măsura în bani”.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: