Punctul gastronomic din Novaci, gazda unui eveniment dedicat tinerilor 

Punctul gastronomic din Novaci a fost gazda ”Balului voluntarilor novăceni”, un eveniment dedicat tinerilor care se implică în viața comunității din Novaci. În cadrul evenimentului a fost premiată cea mai interesantă idee în cadrul proiectului de voluntariat "Novaci - orașul magic", aceasta apartinând tânărului Oacheș Sebastian din Craiova, devenit novăcean în ultimii ani prin achiziționarea unei locuințe.  
 
Întâlnirea voluntarilor a avut și un efect educativ pentru tineri, aceștia având ocazia să cunoască voluntari adulți, modele de viață, persoane cu studii în diverse domenii, cu locuri de muncă extrem de variate, majoritatea lor fiind foști elevi ai școlilor novăcene. 

Voluntariatul a unit comunitatea novăceană și foarte importantă a fost în acest an implicarea persoanelor care își trag rădăcinile din Novaci și trăiesc în diverse orașe ale României.  

Tinerii s-au bucurat și de cele mai bune produse tradiționale făcute de Marioara Babu, cea care deține cel mai mare punct gastronomic din Gorj.  

Vizualizări: 2,505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: