Pustai se teme de ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu se va deplasa în etapa a 9-a la Buzău pentru meciul cu ocupanta locului 6 din a Liga 2. Antrenorul celor de la FC Buzău, Cristi Pustai, se teme de acest meci chiar dacă oaspeţii se află în subsolul clasamentului.

Cristian Pustai vrea ca FC Buzău să câștige și partida cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Echipa lui trece prin momente foarte bune, având cinci victorii consecutive în campionat și își dorește un succes și înaintea pauzei diviziei a doua, pentru meciurile echipelor naționale.

Lui Pustai îi e cel mai tare teamă de faptul că ACS Viitorul a schimbat recent antrenorul și că, încă de la primul meci cu Eugen Trică pe bancă, a obținut prima victorie a sezonului în Liga 2, 2-1 cu Poli Timișoara.

”Un meci foarte important, pentru că se va termina o serie de patru meciuri. Până acum au fost trecute cu bine, să sperăm că și sâmbătă vom reuși să menținem aceeași stare de bine în care ne aflăm în acest moment, pentru că încet clasamentul se rupe, se desprind echipele care se vor clasa, probabil, în prima jumătate a clasamentului și se duce lupta pentru primele șase locuri. Jucăm cu o echipă care a câștigat acasă, o echipă bună, care eu cred că se va bate pentru primele șase locuri. Sper să vină la stadion şi suporterii, pentru că la ce restricții sunt nu știu cum vor intra pe stadion. De la o zi la alta se modifică buletinul informațional. Să vină la stadion să ne susțină, pentru că avem nevoie, pentru că suntem pe un drum bun și încercăm să rămânem pe această traiectorie”, a spus Pustai, despre partida cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Referitor la absențe, FC Buzău nu va conta chiar pe cel mai bun om al ei, Adi Chică-Roșă, care se căsătorește dar Pustai speră să găsească varianta cea mai bună pentru înlocuirea acestuia.

Vizualizări: 893

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: