Craiova a transferat un fotbalist croat care a jucat la Ajax

Universitatea Craiova l-a prezentat oficial miercuri seara pe mijlocaşul Ante Roguljic. Croatul este un  jucător ofensiv, în vârstă de 25 de ani, care va purta tricoul cu numărul 24.

Noul fotbalist al Universității Craiova este croat și a fost considerat o mare speranță a fotbalului, acesta semnând un contract cu celebra Ajax Amsterdam pe vremea când avea numai 16 ani. Mijlocaşul ofensiv Ante Roguljic, liber de contract după despărţirea de formaţia slovacă Trencin, a fost transferat în 2013 de RB Salzburg contra sumei de 2 milioane de euro. Universitatea Craiova l-a convins pe fotbalist să semneze până în 2025, semn că acesta va fi jucător de bază în echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Ante Roguljic a fost prezentat deja de Universitatea Craiova, care a anunțat că se va baza pe serviciile sale în următoarele patru sezoane. Acesta va purta numărul 24, iar clubul a menționat că poate fi o soluție atât în compartimentul median, cât și în linia ofensivă. „Clubul Universitatea Craiova a semnat cu Ante Roguljic un contract valabil până în vara anului 2025. El a fost cel mai scump transfer al unui junior din Croația, declarat la vremea respectivă cea mai mare speranță din Balcani. De meserie mijlocaș ofensiv de picior stâng, croatul poate evolua pe mai multe posturi la mijloc și în atac. Ante va purta tricoul cu numărul 24. Îi dorim mult succes în familia alb-albastră!”, se arată în comunicatul clubului oltean.

Ante Roguljic ar putea debuta pentru noua sa echipă chiar împotriva rivalei locale FCU Craiova, care va găzdui meciul din această duminică.

Vizualizări: 2,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: