Victorie pentru CSM Târgu Jiu la Odorheiu Secuiesc

CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în disputa cu CS Handbal Club Harghita din etapa a 4-a a Diviziei A. Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au învins cu scorul de 39-21, la pauză acestea conducând cu 18-8. Meciul a contat pentru etapa a-4-a din Seria B a Diviziei A.

În Sala Sporturilor din Odorheiu Secuiesc jucătoarele de la Târgu Jiu au început meciul în forță, semn că erau hotărâte să șteargă impresia mai puțin bună lăsată în finalul meciului cu CNE Râmnicu Vâlcea. Refăcută după o accidentare, Iulia Andrei, a intrat din primul minut al meciului și a fost cea care a deschis tabela. CSM Târgu Jiu a dominat prima parte a jocului conducând deja la pauză la 10 goluri.

Handbalistele de la CSM au continuat pe aceeași linie și în repriza secundă şi au închis tabela la scorul de 39-21, într-un meci controlat de la un capăt la celălalt de echipa oaspete, după cum a informat oficial site-ul CSM. A fost un meci excelent făcut de elevele lui Liviu Andrieș, atât ca rezultat pe tabelă, cât și ca evoluție în teren. Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu a fost Sabine Klimek, cu 9 reușite, fiind urmată de Mădălina Olariu cu 7 goluri.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în clasament cu 9 puncte acumulat, după Gloria Bistrița care are 12 puncte, dar cu un meci mai mult disputat. După etapa a-4-a, Divizia A la handbal feminin va lua o pauză de aproape trei săptămâni, cauzată de meciurile echipei naționale. La reluare, pe 17 octombrie, CSM Târgu Jiu va evolua pe teren propriu, cu ACS Tonic Oradea.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: