Lupuţ nu s-a despărţit chiar amiabil de ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul Cristian Lupuţ, care s-a despărţit recent de ACS Viitorul Târgu Jiu, se află la a doua plecare de la fosta echipă şi a treia de o formaţie patronată de Nicolae Sarcină. Cu toate că antrenorul şi clubul au vorbit de o despărţire amiabilă, din declaraţiile tehnicianului orădean se înţelege că nu a fost chiar aşa de amiabilă această reziliere de contract.

Despărţirea lui Cristian Lupuţ de ACS Viitorul nu a fost deloc surprinzătoare pentru că echipa a ajuns pe locul 16 în Liga 2, deși avea ca obiectiv calificarea în play-off. Surprinzător a fost faptul că s-a vorbit de o reziliere amiabilă care pare să fi fost totuşi o demitere, după cum reiese din declaraţiile antrenorului. Antrenorul orădean și-a mai nuanţat discursul și a făcut o serie de afirmații, din care se deduce că despărțirea n-a fost tocmai amiabilă. „Se pare că nu am învățat nimic din experiența din trecut. Am mai fost aici, știam cum stau lucrurile și trebuia să fiu mai direct! (n.r. – întrebat la ce se referă, n-a dorit să ofere mai multe detalii). Oricum, a treia oară nu voi mai reveni la această echipă”, a spus Lupuţ pentru liga2.ro, avertizând şi actualul antrenor că nu va avea viaţă uşoară la club: „Eugen Trică va avea mare nevoie de baftă, din toate punctele de vedere. Din păcate, sunt foarte multe păcate la această echipă! (n.r. – a refuzat din nou să detalieze)”.Cel mai bine cunoaşte "păcatele" despre care vorbeşte Lupuţ fostul antrenor Flavius Stoican, demis  când echipa se afla pe val cu şanse de play-off.


Cristian Lupuț a condus două echipe patronate de Nicolae Sarcină, în trei perioade diferite după cum a informat liga2.ro: „Lupuț preluase ACS Viitorul în aprilie 2021 și a mai antrenat-o în perioada august 2019 – iunie 2020. Anterior, în perioada martie 2018 – iulie 2019, a mai condus Luceafărul Oradea, echipă pe care a patronat-o, a doua oară când s-a aflat pe banca ei, tot Nicolae Sarcină, prin interpuși, așa cum se întâmplă și la clubul gorjean”.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: