Pustai vine la Festivalul de folk de la Târgu Jiu

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Crist Pustai, vine la Festivalul de Folk de la Târgu Jiu ce are loc în week-end. Pustai este un iubitor de poezie şi muzică folk. El a dezvăluit într-un interviu pentru Digi Sport că numele fiicei sale este inspirat dintr-o poezie de Adrian Păunescu.

El a dezvăluit că este pasionat de folk din liceu. „Da, îmi aduc aminte că în anii '82-'83 am avut părul un pic mai lung...“, spune acesta. Pustai spune că uneori mai şi cântă. „Îi mai deranjez, îi bruiez pe oamenii care cântă. E doar pasiune la mine, mai puţin talent“.

Fostul antrenor de la Pandurii spune că se preface că nu aude dacă jucătorii ascultă manele. „Nu prea aud. Mă fac şi eu că nu-i aud. În primul rând nu se ascultă manele în autocar. În al doilea, au mai fost mese la care a apărut până la urmă un cântăreţ de manele, pentru că nu-i poţi ţine prea multe ceasuri fără, dar au auzit şi o chitară, şi câte o poezie... Încet-încet, poate lumea se schimbă, nu ştiu. Încercăm“.

El a povestit cum a ales numele fiicei sale. Hiperboreea. „E o poezie preferată a mea, scrisă de Adrian Păunescu. Ideea lui de o ţară, Hiperboreea, în care e numai lumină, numai soare, numai bine... Am crezut că în felul acesta o pot influenţa. Şi sper că reuşesc pentru că e o fată care ascultă muzică folk, chiar dacă ştie şi „30 de grade, zero grade”, cum îi zice... Stă şi ea la spectacole, ştie şi versuri“, a precizat Pustai.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: