Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Puteţi verifica online contul de pensie privată

Gorjenii care au fost cuprinşi în pilonul II de pensie pot să-şi vadă singuri contribuţiile lunare dacă îşi creează un cont personal pe Internet. „Pot să-şi acceseze situaţia privind contribuţiile la fondul de pensii atât la pilonul I, cât şi la pilonul II, în baza unui cont personal pe care poate să-l acceseze de oriunde. Pentru accesarea acestui cont intră pe pagina Casei Naţionale, descarcă un formular, îl completează şi cu acest formular şi cu buletinul se poate adresa oricărei case judeţene de pensii, indiferent de domiciliu, şi i se va deschide un cont”, a declarat Oana Talău, directorul Casei de Pensii Gorj.

Gorjenii care fac acest lucru vor primi contul prin e-mail sau prin poştă. „Această prevedere se referă mai mult la angajaţi, nu la pensionari. La instituţia noastră s-au primit 315 solicitări şi au fost activate 315 conturi”, a mai spus Oana Talău, care a ţinut să precizeze că în oraşele mari este o practică frecventă în rândul salariaţilor.

Vizualizări: 325

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: