Puțin asfalt ar scurta mult “distanța” Târgu Jiu - Țicleni

Un drum care leagă Târgu Cărbunești de Dănești ar putea face accesul locuitorilor din zonă spre Târgu Jiu mult mai ușor. Mai exact este vorba de drumul care pleacă din satul Floreșteni și ajunge la Trocani.

Drumul străbate însă două localități și doar un interes comun al celor doi primari ar putea rezolva problema modernizării acestui tronson. Primarul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, a vorbit la Gorj TV despre această problemă. “Cea mai bună soluție ar fi ca această porțiune de drum să fie legată de drumul județean care străbate localitatea Dănești și să facă astfel legătura cu drumul comunal 59, care străbate satele noastre și care leagă Cărbuneștiul apoi de orașul Țicleni. Practic, am putea să legăm Târgu Jiul de Dănești, Cărbunești și Țicleni pe o rută mult mai scurtă și mai practică pentru foarte multă lumea”, a spus primarul Birău.

Această rută le-ar fi folositoare și firmelor din zonă, a precizat primarul din Târgu Cărbunești. Mai mult, și firmele de transport în comun ar fi interesate de acest traseu, dacă drumul ar fi bun.

Dănuț Birău a spus că, în următorul mandat, dacă îl va obține, va termina de asfaltat toate drumurile din localitate. (A.A.)

Vizualizări: 5,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: