Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Râbu vrea să rămână şef la EMC Motru

Social-democratul Vasile Râbu nu este interesat de vreun post în vreun minister din Bucureşti şi vrea să rămână director la EMC Motru. Râbu a declarat că susţine tineretul din partid pentru a accede în funcţii din administraţia centrală, el dorind să rămână în fruntea mineritului din Motru. Directorul exploatării nu ştie care va fi situaţia economică a unităţii la final de an, dar este sigur că va fi pe profit. „Nu s-a făcut închiderea dar apreciez că va fi foarte bine, va fi un profit mare. Pe viitor sperăm să ne facem planul de producţie, livrări, să obţinem un preţ bun la cărbune. O să mai facem o extindere a carierei Roşiuţa la Runcurel, iar Cariera Lupoaia va fi extinsă la Lupoiţa“, a declarat Vasile Râbu, care a adăugat că nu este interesat de nicio funcţie de la Bucureşti.

Pe plan politic, acesta speră că alianţa din care face parte şi-l susţine în funcţie, USL, va oferi o viaţă mai bună şi locuri de muncă. (M.B.)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: