Pandurii, a patra favorită la titlu, în ochii pariorilor

Lupta pentru titlul, între cele 6 combatante din play-off-ul Ligii I, se dă la cote cuprinse între 2.25 - 100. Steaua este văzută, de bookmakerii Stanleybet, drept principala contracandidată a Astrei, chiar înaintea meciului direct pe care cele două îl vor susține în acest week-end.

Play-off-ul Ligii I a debutat cu dueluri puternice, iar deocamdată lupta este dată între Astra, Steaua și Dinamo. Cele trei rivale au primit cote mari din partea bookmakerilor, astfel că la 100 lei, mizați pe Steaua, câștigul poate fi de 350 lei. Cea mai mare cotă a primit-o însă formația lui Adrian Mutu, ASA Târgu Mureș, care, dacă va lua titlul, le va aduce pariorilor nu mai puțin de 10.000 lei la fiecare 100 mizați.

Cele 6 echipe din play-off au următoarele cote la câștigarea titlului, conform Stanleybet: Astra Giurgiu (2.25), Steaua (3.50), Dinamo (3.75), Pandurii (4.50), Viitorul (15.0), ASA Tg. Mureș (100).

Pariul pe câștigătoarea sezonului actual al Ligii I este disponibil pe www.stanleybet.ro, acolo unde se poate paria de pe telefonul mobil, tabletă și alte terminale, cu sau fără card bancar (depuneri/retrageri direct în agenții).
Duelul din acest week-end, dintre Steaua și Astra, care cântărește foarte mult în lupta la titlu, va beneficia de mai multe tipuri de pariu. Bookmakerii au stabilit o cotă de 1.95 pentru victoria Stelei, văzută drept mare favorită și una de 3.75 pentru succesul Astrei, în timp ce o remiză este cotată cu 3.43. (A.P.)

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: