Răducan şi Iordănescu, premiaţi de Zilele municipiului Târgu Jiu

Președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, și Edward Iordănescu, antrenorul echipei de fotbal, au fost premiați joi de primarul Florin Cârciumaru, în cadrul ședinței festive a Consiliului Local Târgu Jiu. Aceștia au primit câte o plachetă acordată "în semn de gratitudine" cu ocazia împlinirii a 610 de ani de atestare documentară a orașului. La rândul său, primarul Florin Cârciumaru a fost premiat de președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu. Edilul a promis șefilor de la Pandurii că va inaugura stadionul modernizat la anul, tot de Zilele Orașului.

La premierea care s-a desfășurat în Sala Maură a Prefecturii Gorj a fost prezent doar Narcis Răducan, Edi Iordănescu lipsind de la această premiere. "La ora actuală, alături de Constantin Brâncuși, echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu a făcut și face cea mai frumoasă reclamă pentru orașul nostru. Trebuie să-i felicităm pe acești oameni pentru că, dincolo de talentul lor, de seriozitatea pe care au demonstrat-o în ceea ce privește pregătirea și implicarea în tot ceea ce înseamnă acest fenomen la Târgu Jiu, au făcut și fac față și la o situație mai dificilă prin care trece întregul sport românesc, și aici mă refer la partea financiară. (...) Domnule președinte Narcis Răducan, Dumnezeu să vă dea sănătate și dvs. și domnului Edi Iordănescu, și nouă, ca împreună, la anul, de Zilele Orașului, să inaugurăm stadionul cu Florin Cârciumaru primar, cu dumneavoastră președinte la Clubul Pandurii Târgu Jiu", i-a transmis primarul Florin Cârciumaru lui Narcis Răducan.
"Nu este o distincție mică, este o distincție mare, pentru că ne face mândri și suntem onorați că lăsăm ceva în urmă. Cu onoare vreau să vă spun că drapelul Gorjului va fi reprezentat la Euro în acest an. După cum știți, avem trei jucători la echipa națională în momentul acesta. Am reușit să scoatem și golgheterul campionatului. Suntem pe poziția a treia, o poziție onorantă. De asemenea, tuturor consilierilor aș vrea să vă mulțumesc că ați ajutat foarte mult în inițierea fabulosului proiect cu un nou stadion, indiferent de culoarea politică", a spus Narcis Răducan.
Și primarul Florin Cârciumaru a fost premiat de președintele Consiliului Județean, Ion Călinoiu, care i-a oferit în semn de recunoștință pentru activitatea desfășurată un înscris de onoare, dar și simbolul județului Gorj.
Membrilor Consiliului Local Târgu Jiu le-a fost oferită o diplomă de excelență.  

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: