Prunariu: Acţionarii de la Pandurii trebuie să acopere contribuţia CEO

Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal, consideră că acţionarii Clubului Pandurii vor trebui să-şi majoreze cotizaţiile pentru fotbal, în condiţiile în care Complexul Energetic Oltenia nu va reveni asupra deciziei de a nu mai finanţa sportul.

Mihai Prunariu consideră că ultima şansă pentru menţinerea sportului este ca actualii acţionari să-şi majoreze cotizaţiile. „Sunt mari probleme la Pandurii, în toată această perioadă nimeni nu s-a gândit că finanţatorul principal, CE Oltenia, se va retrage de la cele două cluburi. Din punctul meu de vedere, nu există decât trei soluţii: una e ca CEO să revină în cadrul celor două cluburi sportive şi să finanţeze în continuare; cea de-a doua soluţie ar fi găsirea unui alt finanţator, dacă CEO nu va revine, iar a treia soluţie e ca cele patru structuri, cei patru asociaţi, care asigură acţionariatul la cele două cluburi să dea mai mulţi bani. Consiliul Judeţean, Artego şi FNME trebuie să-şi suplimenteze sumele, pentru a acoperi ceea ce asigura CEO. Alte soluţii nu sunt, iar cine spune altceva se minte pe el”, a declarat Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.
Prunariu spune că ar fi păcat să avem o bază sportivă modernă şi să rămânem fără sport. În ceea ce priveşte ultimele rezultate ale Pandurilor, Prunariu are cuvinte de laudă, însă consideră că echipa trebuie să facă eforturi pentru a ajunge în Europa League. „E o performanţă foarte mare, e un lucru greu să joci în cupele europene, dar va trebui să ajungem să jucăm în Europa League pentru că dacă vom juca în Europa League vom salva clubul din punct de vedere financiar”, spune Prunariu.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: