Rămân fără apă la robinet

Un număr de nouă asociații de proprietari din municipiul Târgu Jiu riscă să rămână fără apă în perioada imediat următoare. Asociațiile au datorii uriașe la principalul furnizor de apă din județ, două dintre ele fiind restante încă din luna ianuarie a anului 2015. Aparegio are de recuperat sute de mii de lei de la datornici.

Cele nouă asociații de proprietari au restanțe de 365.641 lei, semn că nu și-au mai plătit apa de luni de zile. Cea mai mare datorie o înregistrează asociația de proprietari nr. 133 din cartierul Oltețului. Datornicii vor rămâne fără apă în perioada 13-18 iunie. ”Societatea Aparegio Gorj are în programul de debranșări un număr de nouă asociații de proprietari. Cuantumul datoriilor este de aproximativ 360.000 de lei. Avem asociații de proprietari cu debite destul de vechi, chiar din ianuarie 2015, respectiv asociațiile nr. 133 și 180, iar cea mai mare datorie este la asociația 133 cu un cuantum de aproximativ 220.000 de lei”, a spus Nicoleta Văduva, purtătorul de cuvânt al Aparegio SA.
De asemenea, asociațiile din cartierele Rostramo, Zambilelor, Teilor, Republicii, Comuna din Paris înregistrează datorii foarte mari la plata facturilor. Pentru a beneficia de încasări mai mari, Aparegio a încercat să faciliteze plata facturilor la apă cu ajutorul unei platforme on line însă chiar și așa târgujienii nu se înghesuie să fie la zi cu datoriile.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: