Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rămâne cum s-a stabilit, nici o schimbare la Liga 2

Noul sezon de Liga 2, ediția 2021-2022, se va desfășura exact pe modelul celui recent încheiat. În play-out se joacă tot doar meciuri tur a anunţat duminică liga2.ro după ce Federația Română de Fotbal a decis, în ședința de Comitet Executiv din 27 iunie 2021, și sistemul competițional al campionatului Liga 2, ediția 2021-2022.

Noul sezon al Ligii 2 e stabilit să înceapă la data de 31 iulie 2021 și se va disputa pe un sistem asemănător celui recent încheiat. Dorința majorității cluburilor, ca și în play-out să aibă loc meciuri tur și retur, ca în play-off, nu a fost ascultată de FRF.

Liga 2, ediția 2021-2022, va avea 20 de echipe la start, iar acestea vor juca doar turul, adică 19 etape, sistem care a produs nemulțumiri privind modul de departajare la final, în caz de egalitate între formații. Ulterior, primele șase clasate ale sezonului regulat vor juca în play-off, în sistem tur-retur, adică vor avea încă 10 etape de disputat. Echipele de pe locurile 7-20 vor fi repartizate în două serii de play-out, urmând a disputa doar meciuri tur, adică încă șase partide de fiecare. Determinarea celor două grupe de play-out se va face pe baza locurilor pe care vor termina echipele în sezonul regulat. În Grupa A merg locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19, în timp ce în Grupa B ajuns locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20.

ACS Viitorul Târgu Jiu va evolua în noul sezon în Liga 2 şi are ca obiectiv intrarea în play-off in timp ce Pandurii a retrogradat în Liga 3 unde are ca obiectiv promovarea.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: