De ce a făcut Pandurii licenţierea pentru Liga 2

Pandurii Târgu Jiu a depus documente pentru a obţine licenţa pentru Liga 2 deşi echipa este retrogradată în Liga 3. Oficialii clubului au explicat că au dorit să facă tot ce era posibilul să poată ocupa un loc în Liga 2 dacă va apărea această posibilitate.

Luni, 28 iunie, va avea loc la FRF Adunarea Generală şi atunci se va stabili şi sistemul competiţional şi se vor stabili exact care sunt echipele care vor juca în noul sezon de Liga 2.

Pandurii a depus documente pentru licenţierea de Liga 2 şi tot mai speră până în ultimul moment. „Noi am depus documentele de licenţiere şi pentru Liga 2, pentru a nu ne acuza că nu am făcut tot ce e posibil, pentru că niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. În acest moment suntem în plin proces de licenţiere şi am avut deja o întâlnire la comisie în care am explicat de ce nu au fost plătite salariile la timp. Am demonstrat că au fost făcute plăţile după ce au intrat banii şi am avut un răspuns pozitiv din partea comisiei înţelegând ce am dorit să le transmitem. Mai avem de îndeplinit câteva puncte şi cu siguranţă vom lua licenţa pentru Liga 2.  Pentru că fără licenţa de Liga 2, chiar dacă ţi se oferă posibilitatea de a ocupa un loc în Liga 2, nu poţi onora invitaţia dacă nu ai licenţa pentru acea competiţie”, a explicat directorul clubului, Camilian Floroiu.

Pe de altă parte, fostul preşedinte al pandurilor şi principal creditor, Marin Condescu, nu consideră bună strategia aceasta şi ar dori ca Pandurii să evolueze în Liga 3.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: