Încă trei observatori federali de Liga 2 din Gorj

Numărul de observatori federali de fotbal din judeţul Gorj a crescut după ultimul examen care a avut loc la sediul FRF. Printre cei promovaţi cu această ocazie se numără şi fostul conducător de la Pandurii, Daniel Băloi, actualmente vicepreşedinte al AJF Gorj.

Gorjul nu se mai poate mândri cu echipa fanion Pandurii în Liga 2, aceasta retrogradând din cauza indiferenţei cu care este tratată de ani de zile de autorităţile locale, dar va avea mai mulţi observatori federali care pot fi delegaţi la acest eşalon.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj are motive de mândrie pentru că va avea un corp mai mare de observatori federali care vor activa la nivelul Ligilor 2 şi 3.

Toţi candidații din Gorj, prezenți la Mogoșoaia, pentru examenul de Delegat de joc, respectiv observator federal, la Liga a 2-a și a 3-a, edițiile 2021-2022 si 2022-2023, au trecut cu brio examenul. Pe lângă cei cu ștate vechi la acest nivel, respectiv Sorin Găman, Emanoil Popescu, Ioan Rădulescu, Mihai Lăzărescu și Semen Constantin, au promovat în premieră în corpul de observatori al FRF, Daniel Băloi, Ion Enea și Cristian Rouă.

Județul Gorj a fost printre puținele care a avut un succes deplin prin promovarea tuturor celor care au participat la examenul organizat de FRF.

Toţi cei trei observatori recent promovaţi sunt foşti arbitri sau foşti conducători de club, Daniel Băloi încadrându-se în ambele variante, el arbitrând la lotul divizionar după care a făcut parte din conducerea clubului Pandurii, ca secretar general.

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: