Răscol a anunţat obiectivul pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu şi-a stabilit un obiectiv îndrăzneţ şi în acest sezon, deşi echipa a pierdut foarte mulţi jucători de bază. Team-managerul Gabriel Răscol a anunţat că obiectivul din noul sezon este o clasare pe unul din primele şase locuri şi, implicit, calificarea în play-off.

ACS Viitorul Târgu Jiu a reluat deja de două săptămâni pregătirea şi a început seria de meciuri amicale ale acestei veri. Antrenorul Cristian Lupuţ va completa lotul în perioada următoare, până la plecarea în cantonamentul din Bulgaria, unde mai are programate încă trei jocuri amicale.

Deși a pierdut foarte mulți dintre componenții de bază ai lotului, iar la capitolul achiziții n-a anunțat niciun transfer, ACS Viitorul Târgu Jiu speră să prindă play-off-ul în noul sezon.

Conducerea dă asigurări că va face transferuri bune şi va face o echipă competitivă şi pentru acest sezon. „Să știți că vom face o echipă la fel de competitivă ca în sezonul trecut. Avem un obiectiv să ne clasăm în primele şase locuri, adică să prindem prindem play-off-ul dacă va rămâne acest sistem, aşa cum se preconizează că va fi şi competiţia viitoare a Ligii 2”, spus Gabriel Răscol la Radio Infinit.

Acesta a precizat că echipa este aproape de a realiza primele transferuri dar nu a dat nume ale jucătorilor cu care negociază. Pierderile importante de jucători suferite de ACS Viitorul în această vară ar putea cântări mult în rezultatele din viitorului sezon chiar dacă team-manager-ul, crede că echipa poate avea din nou un lot competitiv.

ACS Viitorul Târgu Jiu a ratat, în sezonul încheiat în această vară, calificarea în play-off în ultimul meci cu Dunărea Călăraşi, doar câteva minute despărţind echipa de un loc între primele şase echipe din Liga 2.

Vizualizări: 342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: