Rânca, împânzită de polițiști

Zona Rânca este împânzită de polițiști în aceste zile. Zeci de oameni ai legii verifică mașinile care urcă la munte și desfășoară acțiuni și in statiune sa-i depisteze pe cei care conduc bauti ori parcheaza ilegal și îngreunează misiunea utilajelor pentru deszapezire ori a autospecialelor de salvare. Deja, vineri, un turist a fost prins băut la volan și a rămas fără permis. 

Acesta a fost tras pe dreapta în statiune. A suflat in etilotest si a rezultat ca barbatul consumase alcool inainte sa se urce la volan. A ramas fara permis si pe numele sau va fi deschis dosar penal. 

Politistii avertizează ca astfel de actiuni vor avea loc si in zilele urmatoare. Zeci de politisti au fost directionati spre zona montana tinand cont ca sunt asteptati mii de turisti la munte, de Revelion. 

"Totodată, având în vedere fenomenele meteorologice specifice sezonului rece, care generează căderi mari de zăpada în Zona Turistica Montana Rânca, zeci de polițiști vor desfășura acțiuni destinate fluidizării traficului rutier pe DN 67 C Rânca, prin identificarea și sancționarea conducătorilor auto care opresc autovehiculele pe partea carosabila a drumului național menționat. De precizat este faptul că oprirea autovehiculelor pe DN 67 C Rânca este interzisă, acestea împiedicând utilajele SDN Târgu-Jiu sa efectueze în mod corespunzător activitățile de deszăpezire, astfel  producându-se blocaje ale circulației rutiere și punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic", a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: