Răscol: Ne contactează o grămadă de jucători

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit pe data de 17 iunie cu jucătorii care au mai dorit să continue cu echipa, a precizat team managerul Gabriel Răscol. Acesta a dezvăluit că clubul din Liga 2 este contactat de „o grămadă de jucători”, semn că va avea de unde alege pentru a completa lotul, care era destul de subţire la reunire.

Puţin mai mult de o echipă, din lotul care a evoluat sezonul trecut, şi foarte mulţi jucători tineri şi juniori s-au prezentat la reunirea lotului ACS Viitorul Târgu Jiu, formaţie care a pierdut foarte mulţi dintre jucătorii titulari în pauza de vară. Cu toate acestea team managerul Gabriel Răscol spune că lotul se prezintă foarte bine şi include jucătorii care au mai dorit să rămână la Târgu Jiu. „În acest moment echipa este foarte bine, lotul s-a reunit pe data de 17 iunie la Târgu Jiu, cu jucătorii care şi-au dorit să mai rămână la echipă. Suntem în perioada de tatonare şi discutăm cu jucătorii care îşi doresc să facă performanţă şi, după cum se ştie, Viitorul şi-a dorit să facă performanţă”, a spus Răscol la Radio Infinit, precizând că se încearcă aducerea de jucători la fel de buni, clubul fiind asaltat de fotbalişti care îşi doresc să joace la Târgu Jiu: „Au plecat o serie de jucători importanţi din lotul nostru şi încercăm să aducem alţi jucători la fel de importanţi cum au fost cei care au plecat, Dragu, Cioiu, Paraschiv sau Buia. Suntem într-o perioada de tatonare, ne contactează o grămadă de jucători care vor să vină la Viitorul și sperăm să găsim până vineri”.

În discuţia pe care acesta a avut-o cu realizatorul emisiunii „Sportul Gorjean”, de la Radio Infinit, Răscol a lăsat să se înţeleagă că vor fi schimbări şi la nivel de conducere a clubului: „Nu mi-am schimbat funcţia la echipă, eram team-manager iar director sportiv era altcineva. Şi probabil acum va fi altcineva”.

Gabriel Răscol a preluat funcţia de team-manager cu puţin timp înainte de izbucnirea scandalului în urma căruia antrenorul Flavius Stoican a demisionat. Ulterior a plecat şi antrenorul secund Cosmin Frimu iar, recent, şi şeful centrului de juniori, Constantin Andriucă.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: