Cât a plătit FCU Craiova pentru cel mai mare autocar din Liga 1

Cel mai mare autocar folosit de o echipă din Liga 1 a ajuns în Bănie şi aparţine nou-promovatei FCU Craiova. Clubul patronat de Adrian Mititelu a plătit peste 500.000 de euro pentru Oltenia Force One care dispune de o mică sală de şedinţe şi o  mini-bucătărie în interior.

Imaginea echipei FC Universitatea Craiova va fi promovată şi de autocarul nou al echipei. Nou-promovata în Liga 1 se va bucura de cel mai mare autocar din țară, după cum a anunţat ediţie.ro. Adrian Mititelu jr a avut grijă ca, după promovare, alb-albaștrilor să nu le lipsească nimic. Fiul lui Adrian Mititelu a fost împreună cu Adi Mutu și cu directorul de marketing al Stiinței, Lucian Mitu, la București, acolo unde, la sediul Mercedes Benz Trucks & Buses România a fost prezentat noul autocar al Științei, în valoare de peste 500 de mii de euro, numit Oltenia Force One.

Este vorba despre vârful de gamă al Daimler Buses, autocarul Setra 517 HDH. Personalizat într-o configurație exclusivistă, autocarul îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și confort, transportând pasagerii în condiții excelente, pe distanțe lungi. Noul autocar este prevăzut cu un motor Mercedes-Benz OM 471, 375 kW / 510 CP și vine cu transmisie manuală, automatizată, și cu o cutie de viteze în 8 trepte, marca Mercedes-Benz GO 250 (Power Shift). Din punct de vedere al spațiului, autocarul poate acomoda 39 de persoane şi are spaţii generoase.

Deplasarea poate fi transformată fie în perioade productive în zona special amenajată în spatele autocarului, unde există șase scaune dispuse în formă de U și masa de discutie, fie în momente de odihnă si relaxare. Elementele de confort precum scaunele premium, cu inserții din piele, spătar rabatabil și tetieră reglabilă, prevăzute cu suport picioare în continuarea şezutului, sunt brodate manual cu logo-ul echipei pe materialul din piele. Fiecare scaun este prevăzut cu lămpi pentru citit, boxe și diferite prize pentru încărcarea telefoanelor mobile și a laptopurilor. În plus, autocarul dispune de o mini-bucătărie, ce încorporează un filtru de cafea, plită, chiuvetă și sertare.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: