Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ce obiective are Universitatea Craiova în sezonul viitor

Universitatea Craiova îşi propune acelaşi obiectiv pe care l-a avut în ultimii ani, câştigarea titlului de campioană. Din păcate în ultimele două sezoane oltenii s-au îndepărtat de acest obiectiv pe final de campionat.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu,  a dezvăluit obiectivul formației din Bănie pentru sezonul viitor. „La fiecare perioadă de transferuri am tot adus, acum poate e şi timpul ca cei care au venit să-şi dea drumul mai mult sau aportul lor să fie mult mai semnificativ. Noi mereu ne gândim la obiectivul maximal, din păcate, sunt doi ani de zile în care am făcut cadou CFR-ului campionatul”, a declarat Sorin Cârțu, la PRO X. Oltenii s-au consolat cu Cupa României după ce au încheiat campionatul pe locul 3, fără să mai fie implicată în lupta pentru titlu pe final.

Acum un alt obiectiv pe termen scurt este câştigarea Supercupei României, după cum a precizat Dan Nistor. „Este foarte important acest meci, e un trofeu în joc şi încep să mă obişnuiesc cu trofeele. Sper să câştigăm Supercupa şi ne vom pregăti foarte bine pentru acest meci. Este o revanşă, este o finală şi aşa trebuie să tratăm meciul. Trebuie să ne obişnuim cu trofeele! Am spus-o în nenumărate rânduri că ne lipseşte aportul suporterilor. Sper să se dea drumul cu cât mai mulţi suporteri, să vină foarte mulţi la acest meci şi să le dedicăm victoria.  Cred că se vor vinde foarte multe abonamente, suporterii ne iubesc şi sperăm să nu le înşelăm încrederea”, a declarat Dan Nistor într-un interviu pe pagina de facebook a clubului.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: