Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea Craiova a semnat cu un fost fundaș la PSG

Universitatea Craiova vrea să se întărească pentru noul sezon de Liga 1, astfel că l-a transferat pe Antoine Conte, fost fundaș la PSG. Oltenii au anunțat, printr-un comunicat oficial, că Antoine Conte a semnat miercuri seara cu formația din Bănie.

 Antoine Conte (27 de ani) este liber de contract, după ce, în luna februarie a acestui an, s-a despărțit de Beitar Jerusalem, a informat ProSport. În trecut, acesta a evoluat pentru PSG, formație alături de care a câștigat titlul de campion al Franței, în sezonul 2012/2013. Fotbalistul și-a făcut junioratul la PSG și chiar a debutat la prima echipă a parizienilor, în 2013. Apoi acesta a evoluat pentru Reims, iar, în ultimii patru ani, a îmbrăcat tricoul lui Beitar Jerusalem.

Cota de piaţă a lui Antoine Conte este de 800.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: