Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rătăciţi pe munte

Jandarmii montani din Runcu au reuşit sâmbătă să ajungă la timp pentru recuperarea a două persoane rătăcite pe munte. Cei doi au lucrat ca îngrijitori de animale în comună, la o fermă din Valea Bâlţii, şi au vrut să meargă peste munte la ei acasă, în Hunedoara. Au plecat la drum la ora 8.00 dimineaţa, dar după ora 13.00 şi-au dat seama că s-au rătăcit şi au sunat la 112. Jandarmii de la Postul Montan Runcu, împreună cu poliţiştii din localitate, au reuşit să-i găsească pe cei doi rătăciţi pe muntele Arcanu din comuna Runcu.

"Persoanele au fost preluate și transportate la Postul de Jandarmi Montan Runcu pentru a li se oferi ajutor. Aceste două persoane nu au fost victimele vreunei infracțiuni și au fost ajutate să se deplaseze către domiciliile lor de reședință", arată un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: