Răuţ, în CA al Minprest

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) din cadrul societăţii Minprest s-a reunit ieri, când a fost aprobată componenţa Consiliului de Administraţie al unităţii, cât şi noua organigramă.

Directorul Minprest, Gabriel Giorgi, a declarat ieri că fostul preşedinte Alexandru Glomnicu, dar şi sindicalistul Vasile Bordei, au rămas membri. Consiliul de Administraţie va fi condus de directorul de la EMC Rovinari Daniel Antonie.  Din CA vor mai face parte Ion Răuţ, directorul de Resurse Umane din CEO, şi Vasile Burciu, economist la Jilţ. Din AGA fac parte Corneliu Boldor Flitan, Adriana Vâlceanu şi Ion Răducu. 

Giorgi a confirmat că, după şedinţa AGA, a fost o reunire a noului Consiliu de Administraţie unde a fost aprobată şi noua organigramă. Acesta a mai spus că organigrama mai are nevoie şi de avizul AGA, pe care-l aşteaptă cel târziu săptămâna viitoare.

Au fost două posturi, unul de director adjunct şi altul de contabil şef. „De asemenea, am mai aprobat nişte departamente pe care legea ne obligă să    le avem. Cum ar fi IT, audit, protecţia mediului şi a muncii”, a declarat Gabriel Giorgi. Postul de director adjunct va fi ocupat de pesedistul Alin Văcaru.   

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: